poe poe - Reisverslag uit Koforidua, Ghana van Cor Wellenberg - WaarBenJij.nu poe poe - Reisverslag uit Koforidua, Ghana van Cor Wellenberg - WaarBenJij.nu

poe poe

Door: Cor

Blijf op de hoogte en volg Cor

16 Februari 2010 | Ghana, Koforidua

Na een lange maar voorspoedige reis worden we zondagavond hartelijk verwelkomd door de mannen uit Hoorn en Elvis en natuurlijk een large STAR.Renske een JP chenet
Maandag direct aan de slag, de nieuwbouw bekeken en de tranen springen in je ogen. Op de OK's moeten de vloeren nog gestort, er moet nog perslucht en zuurstof komen etc etc. Het schilderwerk kan de S&S norm niet halen, wij met z'n allen waren het er over eens dat het totaal over moet.S&S jullie zijn wat mij betreft van harte welkom de STAR staat koud
Er moet nog zo ontzettend veel gebeuren dat wij er een zwaar hoofd in hebben of alles operationeel is op 19 maart.
Er is afgesproken dat we elke dag een update met de staf van het ziekenhuis hebben en ons team om de stand van zaken door te nemen en waar nodig bij te stellen.
Vandaag gaan we voor onszelf een strakke planning maken en gewoon maar beginnen. We lopen vanzelf wel weer ergens tegen aan.
Als groep hebben we het gezellig en als de 5 in de klok zit dan weet je het wel.
Overigens Marc de voorraad hagelslag is zeker voldoende tot dat de Marian en Anne-Marie komen.

Foto's bij en volgend bericht

Groet vanuit een warm Koforidua (30+)

• 16 Februari 2010 - 10:30

Ben:

Hallo Cor en Renske

Fijn om te lezen dat jullie een goede reis hebben gehad. Jammer dat er nog zo ontzettend veel gedaan moet worden voor de officiële opening. Jullie hoeven je in ieder geval niet te vervelen. Maak er een fantastische tijd van, samen met allen die er bij betrokken zijn!!

• 16 Februari 2010 - 11:11

Corinne Levy-Overmar:

Hallo allemaal,
    Wel een mooi gebouw , is dat het ziekenhuis? De foto met die roestige drums , zijn dat water reservoirs?
    Voor de temperatuur mag je best blij zijn, heel ander weer, het verwarmt ons wel.
    Ik hoop dat jullie veel en goed werk kunnen doen.
    Heel veel groeten van de schoonzus van lieve Anneke Overmars.
    Corinne.

• 16 Februari 2010 - 13:20

Dini Koekkoek:

Hallo Luitjes,
    Nou zet em op he? Beetje doorwerken, wat minder Star dan kan de toko gewoon 19 mrt open.
    Grapje, maar groeten uit Zwollywood, Dini

• 16 Februari 2010 - 15:16

Familie Uit Ommen:

Ha Cor!!!!!!!!!!!!! We willen je heel veel succes wensen komende 6 weken. Zo te lezen is jullie hulp weer hard nodig!!! We gaan de verhalen lezen hoor! Ook de anderen natuurlijk veel succes gewenst!
    groetjes Frans en Hetty, Milan en Otmar.

• 16 Februari 2010 - 15:33

Sandra:

Hé Cor, Renske en de rest....

goed te lezen dat jullie veilig aangekomen zijn. Zo te lezen valt er nog heel wat te doen, dus voorlopig kunnen julie vooruit, ook met de hagelslag!
    Zet em op en groet vanaf Bali!

• 16 Februari 2010 - 15:36

Schipper&Schipper:

Nog 1 week en dan zijn we klaar in de dokterspraktijk. Om een beetje in dezelfde hoek te blijven lijkt ons dat wel wat daar. Regel maar een paar tickets zou ik zeggen...
    Groet Ard

• 16 Februari 2010 - 17:01

Leoni:

Hoi!

Heel veel plezier een succes de komende weken. Jullie kunnen vast veel goed werk verrichten.

Groetjes Leoni

• 16 Februari 2010 - 18:54

Lies:

Hey pappie,
    Leuk je even gesproken te hebben gister! Ik zeg toi toi toi maak dr een superhospital van! en stuur je even wat zonnestralen naar ons?
    Love youu

• 16 Februari 2010 - 19:26

Felix:

Joh Willy,
    RH of Star, kan het ook over iets serieus gaan?
    Gelukkig heb je de afgelopen weken thuis weinig gedaan (en ws ook op het werk) dus je moet alle energie hebben om er eens flink tegen aan te gaan. Ik kan inmiddels aardig met cement en beton omgaan (mits de specie goed is), wel is waar op de Filipino-way, maar ik neem aan die redelijk overeen komt met Ghana. Bij deze meld ik me dus aan om een vloertje te komen storten.
    In ieder geval veel plezier. Grt uit D'veen.

• 16 Februari 2010 - 21:01

Gerda:

hoi, Felix is me net voor, maar ik wou me ook al opgeven voor vloeren storten. Daar hoef je de Red Horse Company niets over uit te leggen. Wij kunnen egaliseren als de beste! hahaha
    Wel of niet helemaal klaar, 19 maart is de opening dus veel succes. En Renske al geaklimatiseerd? gewoon zweten dus daar, samen met Cor! Veel plezier samen. liefs gerda

• 17 Februari 2010 - 08:03

Annemarie En Marjan:

Hé Renske en Cor, van ok-assistent tot stukadoor. Hoe veelzijdig kunnen we zijn. Wij zijn druk bezig met mentale voorbereiding en hebben de zakken drop al in de koffer. En ondanks de tegenslagen daar gaan we er een heel leuk feestje van maken met de clan!!

Lieve groet en succes
    xx

• 18 Februari 2010 - 07:30

Claudine:

Hai Cor en Renske,

Hoe is het met jullie op dit moment?
    Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen.
    Jullie hebben zo te lezen heel wat werk te doen. Heel veel succes en plezier!

Liefs

Claudine

• 18 Februari 2010 - 07:31

Ruud Ut Delft:

Hallo Cor en de rest van de crew,

mooi ziekenhuis en lekkerrrr 30 graden !!!
    Heel vele succes daar...

Groetjes ruud

• 18 Februari 2010 - 18:02

Celeste:

Hey Ren en Cor,

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Veel werk voor de boeg lees ik! Maak er een fantastische reis van.

XXX Celeste.

• 18 Februari 2010 - 20:21

WTw:

Hallo Cor, zie ik je warenpel in de lokale Heinose verkiezingskrant staan !! Kom je even over om te stemmen of zo?? Het kabinet zal hier a.s. vrijdag wel struikelen, dus er zijn vacatures. Succes daar en hou de boel heel.

• 20 Februari 2010 - 10:11

Jan:

Ha Cor en Renske,
    Jammer, zo'n teleurstelling, maar het is geen NL, dus geen al te hoge verwachtingen. Het komt toch goed? Zeker nu jullie er zijn. Heb er alle vertrouwen in dat jullie er iets moois van maken en daarnaast ook elke dag lol maken, want dat houdt de moed erin.
    Succes en veel plezier,

Jan

• 07 Maart 2010 - 19:13

Theo/Dinie:

hallo cor en team.

Wij vinden het geweldig wat jullie allemaal doen.
    Wat mooi dat de Schippertjes jullie komen helpen.
    Maak er samen glad werk van.

Tot ziens in ons mooie Salland.

Groetjes.