we gaan weer
Door: Cor
Blijf op de hoogte en volg Cor
15 Maart 2011 | Ghana, Koforidua
zaterdag 19 maart gaan we als team zwolle weer voor 2 weken naar Ghana.
Ik heb dit bericht per abuis al weer gedelete vandaaar nu een nieuwe versie. Samen met Andre Burghard, Charles Rutten, Theo Haverkamp, Marleen Postma en Nicoline van Asperen gaan we opereren in het St Josephs ziekenhuis in Koforidua. Het ziekenhuis is geheel nieuw en sinds kort liggen de patienten er en is de operaieafdeling operationeel. Het ziekenhuis ligt vol met mensen die wachten op een operatie dus een mooie uitdaging voor het team. Naast het opereren gaan we ook op logistiek gebied ondersteuning geven. Zo zal Nicoline de uitslaapkamer een gezicht gaan geven. Tot nu toe werden de patienten na de operatie op de gang gezet en gehaald door de verpleegkundige.Nu worden ze een tijd lang bewaakt op de uitslaapkamer. Ook de routing van de patienten, instrumenten, wasgoed en afval moet beter gereguleerd worden.
Kortom uitdagingen genoeg!
Natuurlijk is er ook ruimte om een STAR te drinken en het fantastische land wat te bekijken.
Via deze site zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van onze belevenissen.
Cor Wellenberg
16 Maart 2011 - 16:12
Gerda Postma-Flier:
Hallo Teamleden,
Ik wens jullie allemaal een hele goede reis toe. Veel succes met het goede werk dat jullie gaan doen en de uitdagingen die jullie je voorgenomen hebben en natuurlijk een prettig verblijf gewenst.
Gerda Postma -
17 Maart 2011 - 13:12
Arjan Steenbergen:
Ik wens jullie een goede reis en geniet ervan. Ik hoop dat jullie inderdaad veel patienten kunnen opereren. Ik ben benieuwd hoe het nieuwe ziekenhuis er nu uit ziet.
groetjes en STARs ze !!!
(Marleen, voor jou alleen cola he)
Arjan -
19 Maart 2011 - 01:10
Bennie:
hoi Cor
een goede reis en veel werk plezier,want als je plezier in je werk heb en je kunt er mensen mee hehpen die niets hebben verdien je wel een star ...
grts bennie.. -
19 Maart 2011 - 12:32
Annemarie:
Heey lieve Cor en Marleen en alle andere isalagangers... Veel succes daar. Ik hoop dat jullie weer mooie momenten mogen beleven en veel goeds kunnen doen!
Knuffel Annemarie A -
20 Maart 2011 - 17:26
Rolina:
Heel veel suc6 met opereren en natuurlijk ook heel veel plezier.
groetjes,
Rolina
20 Maart 2011 - 18:06
Dini:
Hoi fantastisch team,
Ik wens jullie heel veel succes, hard werken, genieten en veel STAR
Dikke kus
Dini -
20 Maart 2011 - 19:03
Rens:
Oh ik ben zo benieuwd hoe het er nu is?
Zijn al onze werkzaamheden van vorig jaar nog een beetje intact?
Is Eric's place nog steeds zo netjes?
Zijn de deuren nog geel, hoe is het met iedereen?
Heel veel plezier en succes daar, ik ga jullie volgen op de site.
Liefs, Rens -
20 Maart 2011 - 19:36
Suzanne:
Succes in het mooie Ghana!
Ik ben zo voorbarig geweest om een link naar deze site op de (nieuwe!) caretomove website te zetten.
Mocht je dit niet willen, laat het me even weten;
info@caretomove.nl
21 Maart 2011 - 12:35
Evert Slender:
Heel veel succes met het mooie werk dat jullie daar gaan doen. En natuurlijk ook veel plezier.
Groetjes Evert